Quo Vadis in Covid-19 tijdperk

Geachte kerkgangers en fans,


Inmiddels hebben wij al weer een behoorlijke aantal maanden te maken met een virus dat maar niet voorbij wil gaan. Uiteraard heeft Quo Vadis er tot nu toe indirect mee te maken gehad, dat wil zeggen; de leden zijn op het moment van dit schrijven allemaal vrij van het virus (gelukkig ) en zijn wij enkel gebonden aan de restricties die hogere instanties ons opgelegd hebben. 

Maar wat betekend dit voor ons als koor en onze optredens in de kerk?

Deze vraag houdt ons al geruime tijd bezig. Inmiddels zijn wij heel voorzichtig weer begonnen met repeteren. Klinkt goed zegt u? Voor ons is dat zeker een welkome afwisseling. Maar dit betekent helaas dat wij voorlopig niet zo 1, 2, 3 kunnen optreden.

Zodra de gelegenheid zich weer voordoet en wij groen licht krijgen staan wij graag weer gereed om de diensten met muziek te kleuren.

Tot deze tijd zullen wij het moeten doen met de situatie zoals deze nu is. Wij vragen u alleen om geduld te hebben en moed te houden in de wetenschap dat wij elkaar zo snel mogelijk weerzien.

Met vriendelijke groet,

Quo Vadis

Disclaimer:

Wij zijn er van op de hoogte dat uw privacy van primair belang is en Quo Vadis respecteert dit. De ontvangen informatie, op welke wijze dan ook, dat door u opgegeven wordt zal dan ook met uiterst vertrouwen worden behandeld en is niet toegankelijk voor derden. 
Wilt u gegevens laten verwijderen? Neem dan contact op via quovadisnijverdal@gmail.com